Supa de ceapa cu branza

Printeaza

Supa de ceapa cu branza din: ceapa, supa de carne, unt, faina, paine prajita in unt, branza, sare.

Ingrediente:

  • 250 g ceapa
  • 3 l supa de carne
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingura faina
  • 6 felii de paine prajita in unt
  • 1 lingura branza rasa
  • sare

 

Mod de preparara:

 

intr-o lingura de unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca.

Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul de pe foc si adaugati faina.

Stingeti cu putina apa, apoi puneti supa de carne si amestecati ingredientele putin.

Sarati si lasati sa fiarbainca 15 minute, intre tirnp, prajiti painea in unt si cand serviti, puneti in fiecare farfurie cate 1 felie de paine prajita, turnati deasupra supa si presarati cu branza.

Supa de ceapa cu branza

Supa_de_ceapa_cu_branza

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.