Supă de castraveţi

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de castraveti din: castraveti, muguri de pin, stafide, branza feta, busuioc, lamaie, ulei de masline, menta, sare si piper.

Ingrediente:Supă de castraveţi

  • 3 castraveţi
  • 50 g muguri de pin
  • 50 g stafide
  • 60 g brânză feta
  • 1 legătură de busuioc
  • 1 lămâie
  • lingură ulei de măsline
  • mentă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţă castraveţii şi rade-i foarte fin. Stoarce lămâia. Spală, usucă şi rupe frunzele de mentă. Fărâmiţează brânza feta. Căleşte mugurii de pin într-o tigaie fără ulei. Pune castraveţii rasi într-un bol de mixer.

Adaugă lămâia, feta şi busuiocul, păstrând câteva frunze pentru decor. Amestecă cu mixerul până obţii o supă groasă. Varsă supa într-o salatieră. Sărează şi piperează, adaugă uleiul de măsline, mugurii de pin şi stafidele. Amestecă bine.

Dă la rece cu cel puţin o oră înainte de servire.Repartizează supa în 6 ceşti, apoi decorează cu frunze de busuioc. Se serveşte rece.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.