Supa de cartofi cu tarhon

Printeaza

Supa de cartofi cu tarhon din: cartofi, pulpa de porc, boia dulce, tarhon in otet, ulei.

Inrgediente:Supa de cartofi cu tarhon

  • 1 kg cartofi
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 lingurita boia dulce
  • tarhon in otet sau proaspat
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Pui carnea tăiată cuburi mici la fiert în apă rece cu sare. Iei spuma şi o fierbi complet. Scoţi carnea şi nu arunci zeama. Cureţi 2 cartofi, îi tai cuburi mici pe care le pui în ulei încins odată cu boiaua.

Amesteci repede să nu se ardă şi după ce s-au rumenit un pic, torni zeama în care a fiert carnea, mai adaugi apă şi laşi să fiarbă până ce cartofii s-au desfăcut complet.

In această supă pui şi restul cartofilor să fiarbă, mai adaugi apă şi, după ce aceştia au fiert, adaugi şi carnea şi le laşi să dea două clocote împreună. La final pui tarhonul şi stingi focul.

Supa de cartofi cu tarhon

Supa de cartofi cu tarhon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi place cum arata supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.