Supa de cartofi cu conopida

Printeaza

Supa de cartofi cu conopida din: conopida, cartofi, ulei, ceapa, morcovi, orez, rosii in bulion, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Supe

  • 1 kg cartofi
  • 1 conopida potrivita
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri rosii in bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, în 3 l apă, împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tocat mărunt.

Desfaceţi conopida în bucheţele, opăriţi-le 1 minut, apoi puneţi-le în oala cu supă, împreună cu roşiile tocate şi orezul spălat.

Potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi supa să fiarbă încă 10 minute, după care adă­ugaţi pătrunjelul tocat mărunt şi serviţi supa caldă.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta e de post, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.