Supa de carne de oaie, porc si pui

Printeaza

O reteta de supa de carne de oaie, porc si pui din: antricoate, carne de oaie, carne de porc, slanina, urechi de porc, picior de porc, coada de porc, carne de pui, morcovi, praz, ceapa, varza alba, salata verde, mazare boabe, cimbru, leustean, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Supa de carne de oaie, porc si pui

  • 500 g antricoate
  • 250 g carne de oaie
  • 250 g carne de porc
  • 200 g slănină
  • 2 urechi de porc
  • 1 picior de  porc
  • 1 coadă de porc
  • partea albă de carne de la un pui
  • 4 câmăciori picanţi
  • 3 morcovi
  • 1 praz
  • 1 ceapă
  • 1/4 varză albă
  • 2 salate verzi
  • 4 cartofi
  • 100 g mazăre boabe
  • 1 legătură cimbru
  • 1 legătură leuştean
  • 5 căţei usturoi
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă rece se pun la fiert: antricoatele, carnea de oaie, carnea de porc, urechile, coada şi piciorul de porc, slănina. Se spumează bine, se sărează, se adaugă usturoiul pisat, pătrunjelul şi cimbrul tăiate mărunt şi se lasă la foc potruvut.

Separat, în ulei bine încins înainte, se prăjesc uşor carnea de pui şi cârnăciorii, ambele tăiate mărunt. Se toarnă în supă şi se mai lasă o jumătate de oră. Se adaugă cartofii curăţaţi, tăiaţi cuburi mici şi boabele de mazăre. Supa se strecoară şi se serveşte separat. Carnea se aşează în mijlocul unui platou şi, dc jur împrejur, se ornează cu legumele fierte în supă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.