Supa de carnati cu curry si smantana

Printeaza

Supa de carnati cu curry si smantana din: ceapă, ulei, cârnaţi trandafiri, praf de curry, supă de carne, roşii pasate, bulion, sare, zahăr brun, ketchup cu aromă de curry, piper, cartofi, smântână.

Ingrediente:Supa de carnati cu curry si smantana

  • 1 ceapă tocată
  • 1 lingură ulei
  • 4 cârnaţi trandafiri tăiaţi rondele
  • 1 lingură praf de curry
  • 800 ml supă de carne
  • 4 linguri roşii pasate
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • 2 linguri zahăr brun
  • 100 g ketchup cu aromă de curry
  • piper
  • 4 mâini cartofi tăiaţi pentru prăjit
  • 6 linguri smântână

Mod de preparare:

Se prăjeşte ceapa în ulei; când devine uşor roz, se adauga rondelele de  cârnaţi şi se prăjesc puţin împreună; se presară apoi 1/2 din cantitatea de praf de curry.

Se adaugă supa, roşiile şi bulionul, apoi zahărul şi ketchupul; se piperează şi se amestecă. Se lasă să dea în clocot, apoi să fiarbă la foc mijlo­ciu 8 min.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se coc cartofii, la cuptor. Se re­partizează supa în boluri şi se pudrează cu restul de curry; se serveşte cu car­tofi şi smântână.

Supa de carnati cu curry si smantana

Supa de carnati cu curry si smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.