Supa de burta si carne de vita

Printeaza

Supa de burta si carne de vita din: burta de vita, carne de vita, morcovi, rosii, morcovi, praz, telina, pastarnac, unt, faina, magjiran, sare.

Ingrediente:Supa de burta si carne de vita

  • un kg burtă de vită curăţată
  • 500 g carne de vită
  • 4 morcovi
  • 3 roşii
  • un fir praz
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • 2 rădăcini păstârnac
  • o lingură unt
  • 2 linguri făină
  • o lingură măghiran
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se pune la fiert în apă rece si se lasă să fiarbă o oră.

Se ia spuma şi, după acest timp, se pun legumele curăţate, spălate şi tăiate. Se lasă 30 de minute la fiert. Se adaugă burta tăiată fidelută, roşiile, date pe râzătoare, se adaugă sare si se lasă la foc mic pentru 90 de minute.

Untul se amestecă cu făina, se desface cu zeamă din oală şi apoi se drege toată supa.

Se pune măghiran şi se stinge focul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.