Supa de broccoli cu branza si crutoane

Printeaza

Supa de broccoli cu branza si crutoane din: paine integrala, unt, mustar, sare, ceapa, cartof, supa de legume, usturoi, broccoli, branza cheddar, paprica.

Ingrediente:Supa_de_broccoli_cu_branza_si_crutoane

  • 3 cani de paine integrala taiata cuburi
  • un sfert de pachet de unt
  • o lingura si jumatate de mustar
  • sare dupa gust
  • o ceapa tocata
  • un cartof mare cuburi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 cani supa de legume
  • o capatana de broccoli separata in buchetele
  • 3 sferturi de cana de branza Cheddar rasa
  • un praf de paprica

 

Mod de preparare:

Preîncălziti cuptorul la 180 grade Celsius. Topiţi jumătate din cantitatea de unt într-o tigaie şi amestecaţi cu muştar şi sare. Turnaţi amestecul peste cuburile de pâine şi dati-le la cuptor 10-15 minute până devin aurii.

Intre timp, topiţi untul rămas într-o oală, adăugaţi ceapa şi un praf de sare şi sotati câteva minute. Adăugaţi cartofii, acoperiţi şi mai tineti câteva minute pe foc să se înmoaie puţin. Luaţi capacul şi adăugaţi usturoiul şi supa de legume.

Ţineţi pe foc până se înmoaie bine cartofii şi adăugaţi bucheţelele de broccoli. Fierbeti încă 5 minute. Pasaţi cu mixerul şi adăugaţi jumătate din brânza rasă. Potriviţi de sare şi piper şi serviţi cu crutoane, restul de brânză pe deasupra şi un praf de paprica.

Supa de broccoli cu branza si crutoane

Supa_de_broccoli_cu_branza_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.