Supă de berbec cu fasole boabe si costita afumata

Printeaza

Supă de berbec cu fasole boabe si costita afumata

Ingrediente:Supă de berbec cu fasole boabe si costita afumata

  • 1 kg carne de berbec
  • 350 g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • 180 g costita afumata
  • 1 foaie dafin
  • 1 linguriţă bulion pastă
  • 1/2 pahar vin
  • 3 l apă
  • sare
  • 2 linguri smantană

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în 12 bucăţi egale, se spală, se opăreşte şi se pune să fiarbă cu fasolea (care a fost fiartă înainte 10 minute), usturoiul, ceapa, foaia de dafin şi costiţa.

Cînd este gata, jumătate din fasole se dă prin sită. Se termină cu bulionul, 2 linguri smîntînă, vinul şi se mai fierbe 2-3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.