Supa de asmăţui cu smantana si crutoane

Printeaza

Cordon bleu din piept de curcan

Supa de asmăţui cu smantana si crutoane

 

Ingrediente:

  • 2-3 legaturi asmatui
  • 1,5 l supa de zarzavat
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • crutoane de paine prajita

Mod de preparare:

Se alege asmatuiul, se spala si se taie marunt. Se caleste usor in unt, apoi se adauga faina si se lasa sa fiarba inabusit cu putina apa.

Se pune in supa de zarzavat, se lasa sa dea 2-3 clocote, se drege cu ouale amestecate cu smantana si se serveste imediat cu crutoane.

Supa de asmăţui cu smantana si crutoane

Supa de asmatui cu smantana si crutoane.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.