Supă de aripioare cu perişoare de gris

Printeaza

Supă de aripioare de cu perişoare de gris: aripioare de pui, cartofi, ceapa, praz, pastarnac, radacina de patrunjel, radacina de telina, morcov, oua, gris, marar, patrunjel, pasta de tomate, sare, piper.

Ingrediente:Supă de aripioare cu perişoare de gris

  • 1/2 kg aripioare de pui
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 rădăcină ţelină
  • 1 morcov
  • 2 ouă
  • 300 g griş
  • mărar
  • pătrunjel
  • 100 g pastă de tomate
  • 1 I apă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Faci perişoarele din grisul amestecat cu ouăle bă­tute spumă, sub formă de biluţe. Pui aripioarele la fiert şi, după 10 minute, adaugi legumele tăiate mă­runt.

După 20 de minute, pui perişoarele şi pasta de tomate şi condimentezi după gust. După 10-15 minute, dai supa la răcorit şi ornezi cu pătrunjel şi mărar tocate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.