Supa cu slanina de vanat si salvie

Printeaza

Supa cu slanina de vanat si salvie din: carne si slanina de vanat, vin alb, salvie, piper, cuişoare, scorţişoară, oua.

 

Ingrediente: Supa_cu_slanina_de_vanat_si_salvie

  • carne si slanina de vanat
  • vin alb
  • salvie
  • piper
  • cuişoare
  • scorţişoară
  • 2-3 gălbenuşuri de ou

Mod de preparare:

Ca să faci o supă cu slănină din tot felul de vânat, începi prin a spăla carnea. Intr-un vin alb amestecat cu tot atâta apă şi strecori apa de spălare în care vei pune respectiva carne la fiert.

Adaugi o cantitate îndestulătoare de slănină tăiată în bucăţi mici, ca nişte zaruri de joc, şi altă cantitate îndestulătoare de salvie strivită în mână, în trei sau patru bucăţi.

Când totul va fi aproape fiert, adaugi mirodenii bune: piper, cuişoare şi scorţişoară. Şi ca să faci supa puţin mai groasă, o legi cu două-trei gălbenuşuri de ou.

Supa cu slanina de vanat si salvie

Supa_cu_slanina_de_vanat_si_salvie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.