Supă cu pui şi tăiţei

Printeaza

Supă cu pui şi tăiţei

Supă cu pui şi tăiţei

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 2 cm ghimbir
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • 10 boabe de piper
  • 1 linguriţă pastă de roşii
  • legume pentru supă (morcov, ţelină, etc)
  • 1/2 legătură ceapă verde
  • 2 ardei iuţi roşii
  • 100 g paste
  • 3 crenguţe coriandru

 

Mod de preparare:

Acoperiţi puiul cu apă şi fierbeţi-l într-o oală acoperită cu un capac. Tocaţi ghimbirul şi usturoiul. Adău­gaţi sarea, piperul şi pasta de roşii. Tocaţi mărunt legumele pentru supă, adăugaţi-le peste pui şi fierbeţi totul 45-60 de minute.

Tăiaţi ceapa verde inele fine. Tăiaţi ardeiul iute în jumătate, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l mărunt. Fierbeţi pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scoateţi puiul, apoi îndepărtaţi-i pielea şi oasele şi tăiaţi-i carnea bucăţi.

Strecuraţi supa. Scurgeţi pastele. Adăugaţi-le în supă împreună cu ceapa, ardeiul iute şi bucăţile de carne, apoi condimentaţi-o. Presăraţi coriandrul şi serviţi supa.

Supă cu pui şi tăiţei

Supa cu pui si taitei4.jpg Supa cu pui si taitei1.jpg Supa cu pui si taitei2.jpg Supa cu pui si taitei3.jpg Supa cu pui si taitei.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.