Supa cu perisoare din ficat

Printeaza

Supa cu perisoare din ficat din: ficat de vita, chifle, lapte, ceapa, oua, maghiran, patrunjel, lamaie, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Supa cu perisoare din ficat

  • 400 g ficat de vită
  • 2 chifle
  • 150 ml lapte
  • 1 ceapă roşie
  • 2 ouă
  • măghiran
  • pătrunjel verde
  • puţină coajă rasă de lămâie
  • sare
  • 1 lingură pesmet
  • piper
  • 1 l supă de carne

 

Mod de preparare:

Chiflele se înmoaie în apă rece, se storc şi se pun într-o cratiţă. Se toarnă peste ele laptele şi ouăle. Ceapa se taie mărunt şi se amestecă apoi cu chiflele stoarse, împreună cu ficatul şi pesmetul.

Se condimentează cu pătrunjelul tăiat rmărunt, măghiran, coajă rasă de lămâie, sare şi piper.

Duppă ce compoziţia este foarte bine omogenizată, se modelează perişoare de mărimea unei nuci, care se vor fierbe în apă cu sare, aproximativ 20 de minute.

Perişoarele se pun în supa fierbinte de carne şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.