Supa cu morcovi, mar si crema de branza

Printeaza

Supa cu morcovi, mar si crema de branza

Supa cu morcovi, mar si crema de branza

Ingrediente:

  • 1 bucata ghimbir de marimea unei nuci
  • 500 g morcovi
  • 11 supa
  • 200 g crema de branza
  • sare si
  • piper
  • 1 mar

Mod de preparare:

Curatati ghim­birul si taiati-l in jumatate. Curatati morcovii si taiati-i cubulete. Fierbeti-i impreuna cu ghimbirul circa 20 de mi­nute in supa, apoi indepartati ghimbirul.

Pasati morcovii in supa. Adaugati crema de branza si amestecati, lasand vasul la foc mic. Condimentati supa dupa gust.

Pregatiti marul, taiati-l fn patru, indepartati-i semintele si taiati-l bu­cati mici. Adaugati-i in supa in ultimele 2 minute.

La final, puneti supa in farfurii si serviti-o eventual cu o bagheta crocanta.

Supa cu morcovi, mar si crema de branza

Supa cu morcovi, mar si crema de branza

Pofta buna!

 

Ghimbirul – este utilizat frecvent in bucataria indiana. Are un gust usor iute, intepator, regleaza digestia si are actiune antibacteriala.

Foarte eficienta in arderea grasimilor este apa de ghimbir. Pentru a o prepara, fierbeti cateva felii de ghimbir intr-un litru de apa circa 30 de minute, strecurati-o si beti-o rece sau fierbinte, dimineata.

1 comentariu

  1. Interesanta supa asta cu crema de branza. At trebui s-o incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.