Supa cu legume

Printeaza

Supa cu legume

Ingrediente:Supa cu legume

  • 2-3 ardei graşi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 fir de praz
  • 100 g fasole boabe
  • 1 cutie cu roşii decojite
  • 1 ţelină
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură cu unt
  • sare

Preparare:

Curăţă legumele, spală-le bine, după care taie-le cubuleţe sau rondele şi înăbuşă-le într-un vas cu unt sau ulei.

Acoperă vasul, iar din când în când amestecă până legumele se înmoaie puţin. Condimentează cu sare după gust.

Adaugă apă fiartă, aproximativ 2l, roşiile tăiate cubuleţe, boabele de fasole şi orezul. Lasă să fiarbă la foc mic până ce boabele de fasole şi orezul sunt fierte, şi supa a scăzut bine.

La final, potriveşte gustul de sare. Supa se serveşte fierbinte cu verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.