Supa cu lapte de cocos, ciuperci si pui

Printeaza

Supa cu lapte de cocos, ciuperci si pui din: lapte de cocos, supă de pui, piept de pui, ciuperci, lemongrass, ghimbir, porumb, zeamă de lămâie, sos peşte, ardei iuţi, piper.

Ingrediente:Supa cu lapte de cocos, ciuperci si pui

  • 800 ml lapte de cocos
  • 450 ml supă de pui
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 3 tulpini de lemongrass
  • 1 bucată ghimbir de 5 cm
  • 100 g porumb conservat
  • 4 linguri zeamă de lămâie
  • 3 linguri sos peşte
  • 2 ardei iuţi
  • piper

Mod de preparare:

Se amestecă supa de pui cu laptele de cocos, se dă în clocot, apoi se trece focul la mic. Se curăţă lemongrass-ul, puţin strivit şi ghimbirul, tăiat felii.

Se pun în supă şi se fierb, la foc mic, aproximativ zece minute. Se strecoară supa. Se curăţă şi se taie ciupercile felii. Pieptul de pui se taie fâşii şi porumbul se taie în două.

Se pun în supa strecurată şi se mai lasă la fiert încă zece minute. Se adaugă sosul de peşte şi se mai fierbe timp de un minut. Se i-a vasul de pe foc şi se adaugă zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.