Supa cu gris rumenit si cascaval

Printeaza

Supa cu gris rumenit si cascaval din: morcovi, păstâmac, praz, griş, lapte, unt, pătrunjel verde, caşcaval, sare.

Supa cu gris rumenit si cascaval

Ingrediente:

  • 250 g morcovi
  • 250 g păstâmac
  • 100 g praz
  • 300 g griş
  • 1 l lapte
  • 75 g unt
  • 1 legătură pătrunjel verde, tocat fin
  • 100 g caşcaval ras
  • sare

Mod de preparare:

Zarzavatul, tăiat felii subţiri, se fierbe în apă clocotită, cu sare.

Grişul se rumeneşte‘până când prinde culoarea caramelei şi se stinge cu supa strecurată, amestecând bine.

Se serveşte presărată cu caşcaval şi pătmnjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema cu gris

Supa crema cu gris

Supa crema cu gris din: cartofi, morcov, dovlecel, fasole, unt, lapte, sare, gris. Ingrediente: 2 cartofi 1 morcov 1 dovlecel 3-6 păstăi de fasole 1 linguriţă cu unt 2 linguri cu lapte 1/4 linguriţă cu sare 1/2 linguriţă cu gris   Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălati-le, tăiaţi-le felii, puneţi-le să fiarbă cu apă caldă. […]

Supa de galuste cu gris

Supa de galuste cu gris

Supa de galuste cu gris din: supa, ou, gris, ulei, sare, verdeata. Ingrediente: 2 căni cu supă limpede 1 ou 2-3 linguri cu griş 1 linguriţă cu ulei sare verdeaţă tocată   Mod de preparare: Lăsaţi supa să se încălzească pe foc mic. Separat, puneţi să fiarbă 2 căni cu apă în alt vas şi […]

 

Supa cu agrise, telina si patrunjel

Supa cu agrise, telina si patrunjel din: agrişe, ceapa, morocov, telina, rădăcină de pătrunjel, orez, smantana, ou, unt, pătrunjel verdesare. Ingrediente: 250 g agrişe 1 ceapă 1 morcov 1 bucăţică de ţelină 1 rădăcină de pătrunjel 1 lingură orez 100 g smântână 1 ou 25 g unt 1/2 legătură pătrunjel verde sare Mod de preparare: Cureţi agrişele şi […]

 

Supa de dovlecei cu gris

Supa de dovlecei cu gris din: dovlecei, ceapa, gris, sare, unt, smantana. Ingrediente: 4 dovlecei 2 cepe 2-3 linguri cu gris sare 1 lingura cu unt 2 linguri cu smantana   Mod de preparare: Curatati dovleceii de coaja alba, taiati-i felii pe lung si inlaturati semintele. Folositi doar 3 dovlecei. Puneti-i sa fiarba 20 minute […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.