Supa cu galuste (fara gluten)

Printeaza

Supa cu galuste (fara gluten) din: ou, apa, sare, ulei sau unt, faina de orez.

Ingrediente:Supa cu galuste (fara gluten)

  • 1 ou
  • 150 ml apă
  • sare
  • 50 ml ulei sau 50 g unt
  • 150 g făină de orez

 

Mod de preparare:

Separat, pregăteşti o supă obişnuită din zarzavat şi carne. Fierbi apa împreună cu uleiul.

Când a clocotit, iei de pe foc şi adaugi făina, amestecând continuu cu o lingură de lemn.

La sfârşit pui oul şi amesteci vârtos, lei cu lingura şi formezi găluşte, pe care le pui să fiarbă separat, într-o oală cu apă, puţină sare şi puţin ulei.

Când se ridică deasupra, înseamnă că sunt gata. Le scoţi cu o paletă şi le adaugi în supă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • galuste din gris de orez fara gluten
  • galuste pentru supa fara gluten
  • galuste cu faina de orez
  • galuste din gris de orez fara gluten cum se prepara
  • galuste fara gluten

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.