Supă cu găluşte din spanac

Printeaza

Supă cu găluşte din spanac

Ingrediente:Supă cu găluşte din spanac

  • 600 g spanac
  • 3 litri supă de zarzavat strecurată
  • 1 ou mare şi încă un albuş
  • 1 lingură boia dulce
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură vegeta
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Spanacul curăţat bine se opăreşte 1 minut, apoi se pasează cu mixerul. Se amestecă pasta de spanac cu făină, boia, vegeta şi oul plus albuşul, bătute bine.

Găluştele se iau cu lingura şi se pun în supa care dă în clocot. Se fierb încă 5 minute la foc mic. După ce am oprit focul, punem verdeaţa. Se serveşte cu smântână sau iaurt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.