Supă cu găluşte de branză

Printeaza

Supă cu găluşte de branză din: branza de vaci, oua, ardei grasi, rosii, ceapa, morcov, telina, ardei iute, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, marar, cimbru, faina, iaurt.

Ingrediente:Supă cu găluşte de branză

  • 300 g brânză de vaci
  • două ouă
  • 4 ardei graşi
  • 800 g roşii
  • 500 ml apă
  • două cepe
  • un morcov
  • o jumătate de ţelină
  • un ardei iute mic
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • mărar
  • cimbru
  • făină
  • iaurt

Preparare:

Brânza de vaci se amestecă bine cu ouăle, mărarul şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare, piper şi făină cât să rezulte o pastă potrivit de tare. Se fac găluşte egale şi se aşază pe o farfurie presărată cu făină.

Se pune o oală cu apă la fiert, se adaugă o linguriţă de sare şi, când începe să clocotească, se introduc găluştele şi se fierb până când ies la suprafaţă. Cepele se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Ardeii se curăţă de seminţe şi se toacă în cubuleţe.

Roşiile se curăţă de pieliţă şi se toacă mărunt. Morcovii şi ţelina se dau pe râzătoare.

Se pun toate legumele într-o cratiţă împreună cu uleiul de măsline, se lasă să fiarbă câteva minute, apoi se adaugă apa, sarea şi piperul.

Se mai lasă să fiarbă timp de zece minute, se opreşte focul şi se toarnă într-un vas mai înalt.

Se pasează cu un blender, se pune din nou la fiert pentru cinci minute, apoi se adaugă găluştele de brânză şi se serveşte.

Supă cu găluşte de brânză

Supă cu găluşte de brânză.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba cu galuste de branza
  • supa cu galuste de branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.