Supă cu frecăţei

Printeaza

Supă cu frecăţei

Ingrediente:Supă cu frecăţei

  • 1,5 1 supă de carne
  • 2 ouă
  • făină cat cuprinde

 

Mod de preparare:

Fierbem, zeama de carne. Batem două ouă şi le amestecăm cu făină cît cuprind pentru ca să obţinem un aluat mai tare decît cel pentru tăiţei.

Radem aluatul pe o râzătoare cu găuri mari, deasupra unei mese de aluat, lăsindu-1 să se usuce.

Apoi punem bucăţelele de aluat în supa cloco­tită. Lăsăm să fiarbă 5—6 minute, cel mult 10, fără să se oprească supa din clocot.

 

 

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Supa cu ce? :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.