Supa cu fasole neagra

Printeaza

Supa cu fasole neagra din: morcov, pastarnac, patrunjel, ceapa verde, fasole neagra, supa de legume, sare, ulei, crutoane.

Ingrediente:Supa cu fasole neagra

  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o legătură ceapă verde
  • o conservă mică fasole neagră boabe
  • un litru supă de legume
  • sare
  • 2 linguri ulei

Pentru servit:

  • crutoane

 

Mod de preparare:

Legumele pentru supă se taie nu foarte mărunt şi, împreună cu ceapa, se pun la călit în ulei.

După ce s-au înmuiat, se toarnă supa de legume. Se lasă să fiarbă 20 de minute.

Se scurge fasolea de zeama în care a fost conservată şi se trece sub un jet de apă rece.

Se adaugă în oală alături de legume, se potriveşte gustul de sare şi se mai lasă 5 minute la fiert. Se serveşte cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.