Supa cu dovleac, sofran si taitei

Printeaza

Supa cu dovleac, sofran si taitei din: zarzavat, pătrun­jel verde, frunze de ţelină, ceapă roşie, usturoi, boabe de piper, şofran, dovleac, ulei, tăiţei pentru supă, apă, sare.

Supa cu dovleac, sofran si taitei

Ingrediente:

  • 1 legătură de zarzavat
  • 1 legătură de pătrun­jel verde
  • 1 legătură de frunze de ţelină
  • 1 ceapă roşie
  • 1 căţel de usturoi
  • 4-5 boabe de piper
  • 1 linguriţă de şofran
  • miezul unui dovleac
  • 1 lingură de ulei
  • tăiţei pentru supă
  • 1 l apă
  • sare

Mod de preparare:

Se fierbe apa, se pune miezul de dovleac şi condimentele. Zarzavatul tăiat subţire,se căleşte şi se stinge cu zeama de dovleac strecurată.

Se fierbe până ce zarzavatul se moaie. Se ia de pe foc, se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt şi se adaugă uleiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.