Supa cu chimen si patrunjel

Printeaza

Supa cu chimen si patrunjel din: morcovi, patrunjel, pastarnac, cartof, unt, chimen, crutoane.

Ingrediente:Supa cu chimen si patrunjel

  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1 cartof
  • 2 l apă
  • 100 g unt
  • 2 linguri chimen
  • sare
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le pui pe foc, cu apă. Când sunt bine fierte, strecori zeama. Topeşti untul şi adaugi chimenul, uşor pisat, pentru a-şi lăsa gustul în supă. Amesteci bine şi pui 2-3 linguri de supă.

După câteva clocote, răstorni totul în oala cu legume. Mai laşi la fiert 20 de minute, potriveşti de sare şi stingi focul. Serveşti supa cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.