Supa cu carne si cuscus

Printeaza

Supa cu carne si cuscus din: piept de manzat, ceapa, rosii, morcov, cuscus, unt, sare, piper.

Ingrediente:Supa_cu_carne_si_cuscus

  • 1 kg piept de mânzat
  • 2 cepe
  • 2-3 roşii
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • 200 g cuşcuş
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe carnea în 2-3 l de apă. Spumează des. Intre timp, sotează ceapa, morcovul şi ţelina tăiate mărunt. Când s-au înmuiat, pune-le peste carne, acoperă şi lasă la foc mic.

Intr-o cratiţă, pune cuşcuşul, două căni cu apă, sare şi piper după gust. Amestecă bine şi pune la fiert. Adaugă untul la sfârşit. După ce se fierbe carnea, adaugă roşiile decojite şi tăiate cubuleţe.

Mai lasă să dea în câteva clocote, apoi stinge focul. După ce se mai răceşte, adaugă cuşcuşul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.