Supa cu carne de vitel si legume

Printeaza

Supa cu carne de vitel si legume din: carne de vitel, cartofi, ceapa, usturoi, ardei iute, piper, chimion, oregano, pasta de ardei iute, oua, apa.

Ingrediente:Supa_cu_carne_de_vitel_si_legume

  • 650 g de came de viţel, tăiată în fâşii (carne deshidratată, uşor prăjită şi tăiată bucăţi)
  • Un kg de cartofi tăiaţi felii
  • o ceapă mare tăiată felii şi prăjită în ulei
  • doi căţei de usturoi tăiaţi mărunt şi prăjiţi dea­supra cepei
  • o roşie tăiată
  • un ardei iute foarte picat, fără sâmburi, tăiat mărunt
  • piper
  • chimion
  • oregano după gust
  • o linguriţă de pastă de ardei iute
  • 6 ouă
  • doi litri de apă fiartă

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare se prăjesc bine ceapa, usturoiul şi roşiile. Deasupra lor se pun, timp de câteva minute, carnea şi cartofii, se adaugă toate condimentele şi se adaugă apa fiartă. Se acoperă, iar după 20 de minute se verifică dacă sunt fierţi cartofii.

Se varsă conţinutul celor şase ouă şi se amestecă încet timp de un minut. Se serveşte caldă.

Supa cu carne de vitel si legume

Supa_cu_carne_de_vitel_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.