Supa-crema de toamnă

Printeaza

Supa-crema de toamnă din: cartofi, conopida, ciuperci, ceapa, morcov, telina, smanana, supa de legume, unt, sare si piper.

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 1 conopida mica
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 100 g smantana
  • supa de legume
  • unt
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Pune la fiert cartofii si telina in apa cu sare. Dupa 15 minute, adauga buchetelele de conopida.

Caleste in putin unt ciupercile feliate pana ce se inmoaie, apoi scoate-=le intr-un castronel. Rade morcovul, taie ceapa si aureste-l in untul ramas dupa ce ai calit ciupercile.

Pune toate legumele intr-un blender si mixeaza-le. Subtiaza cu supa de legume, sareaza si lasa sa dea in 3-4 clocote.

Pune smantana, piper si lasa acoperit cel putin un sfert de ora inainte de a servi supa crema.

Supa-crema de toamnă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.