Supă-cremă de spanac cu brânză cu mucegai

Printeaza

Se pun 1 cartof mare, curăţat şi tăiat cubuleţe, şi 1 l de supă fierbinte într-o cratiţă. Se acoperă, se aduce totul la punctul de fierbere şi se ţine pe foc 10 minute, până ce cartoful se frăgezeşte. Se adaugă 200g de spanac congelat şi 1oo g de brânză cu mucegai sfărâmată, se acoperă şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Se adaugă 3 linguri de smântână dulce pentru frişca şi nucşoară proaspăt măcinată. Se condimentează bine cu sare şi piper, apoi se mixează jumătate din cantitatea de supă şi se combină cu cealaltă jumătate. Se serveşte cu brânză sfărâmată presărată pe deasupra.

Supă cremă de spanac cu brânză cu mucegai

Supă-cremă de spanac cu brânză cu mucegai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.