Supa-crema de rosii cu busuioc

Printeaza

Supa-crema de rosii cu busuioc din: rosii, morcovi, ceapa, usutroi, telina, zahar, ulei, sare, piper, busuioc, apa, ardei roşii copţi.

Supa_crema_de_rosii_cu_busuioc

Ingrediente:

  • 3 kg roşii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • 1 ţelină
  • 1-2 linguriţe zahăr
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • câteva frunze busuioc
  • 1 cană cu apă
  • 4 ardei roşii copţi

Mod de preparare:

Coci ardeii, iar dacă ai la conge­lator îi dezgheţi, încingi uleiul într-o oală şi că­leşti uşor ceapa tăiată, morcovul ras şi usturoiul zdro­bit.

Amesteci şi laşi câteva minute, având grijă să nu se ardă.

Descojeşti roşiile, le tai cubuleţe şi le pui în oală, apoi torni apa.

Laşi să fiarbă legumele, adaugi ardeii copţi tăiaţi feliuţe, za­hăr, după gust sare şi piper, şi le ţii pe foc aproximativ 10 minute.

Dai oala deoparte, laşi să se răcorească şi bagi blenderul ver­tical şi mixezi.

Serveşti supa caldă sau rece, presărată cu busuioc.

Supa-crema de rosii cu busuioc

Supa_crema_de_rosii_cu_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

Supă Cremă de Mazăre: Arome Delicate și Textură Fină

Supă Cremă de Mazăre: Arome Delicate și Textură Fină din: mazare, cartofi, ceapa, usturoi, supa, smantana, sare, piper, ulei, crutoane. Descoperă secretul unei supe cremă de mazăre perfecte, o rețetă clasică revitalizată prin adăugarea unor ingrediente simple, dar esențiale. Această supă cremă de mazăre îmbină armonios dulceața naturală a mazării cu textura cremoasă oferită de […]

Supă Cremă de Fazan

Supă Cremă de Fazan din: fazan, ulei, ceapa, morcovi, telina, supa, smantana, dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Când vine vorba de preparatele culinare rafinate, supa cremă de fazan ocupă un loc special. Această supă cremoasă și bogată îmbină carnea delicată de fazan cu o selecție de legume, smântână și condimente, oferind o experiență gustativă de […]

 

Supă Cremă de Porumb si Legume

Supă Cremă de Porumb si Legume din: porumb, cartofi, ceapa, usturoi, supa de legume, smantana, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Combinația de porumb dulce cu textura cremoasă a cartofilor și a smântânii transformă această supă într-un fel de mâncare bogat și satisfăcător. A Această rețetă îmbină ingredientele tradiționale cu o abordare modernă, oferind o […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.