Supa-crema rece cu iaurt, marar si ceapa verde

Printeaza

Supa-crema rece cu iaurt, marar si ceapa verde din: iaurt, telina, ceapa verde, ulei de măsline extravirgin, oţet balsamic, mărar, sare, boia iute.

 

Ingrediente:

  • 500 g iaurt
  • 1 ţelină
  • 1 legătură ceapă, verde
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ţelina şi le speli. Tai rondele partea albă a firelor de ceapă, iar ţelina o tai în felii, apoi în fâşii subţiri.

Le pui într-un blender împreună cu iaurtul, un vârf de cuţit de sare şi puţină boia iute.

Când s-a format o cremă omogenă, adaugi restul ingredientelor: uleiul, oţetul şi mărarul tocat mărunt.

Pasezi câteva secunde şi păstrezi crema la rece până în momentul servirii.

Serveşti supa-cremă cu pâine prăjită şi ardei iute.

Supa-crema rece cu iaurt, marar si ceapa verde

Supa_crema_rece_cu_iaurt_marar_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.