Supa crema de praz cu crutoane si rondele de praz

Printeaza

Supa crema de praz cu crutoane si rondele de praz din: praz, ceapa, telina, cartofi, smantana vegetala, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_praz_cu_crutoane_si_rondele_de_praz

  • 1 kg praz
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 200 ml smantana vegetala
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă toate legumele de coajă şi taie-le în bucăţi mari.

Păstrează o bucată de praz pe care s-o tai în rondele subţiri pentru decor. Pune legumele la fiert în apă fierbinte cu un strop de sare, iar când sunt deja moi, scurge zeama într-o cratiţă şi pasează-le cu un blender.

Diluează puţin câte puţin, până ce obţii consistenţa dorită. Drege gustul de sare şi adaugă puţin câte puţin smântână vegetală.

Serveşte supa caldă, cu crutoane, decorată cu câteva rondele de praz.

Supa crema de praz cu crutoane si rondele de praz

Supa_crema_de_praz_cu_crutoane_si_rondele_de_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.