Supa-crema de dovleac

Printeaza

O reteta gustoasa de supa-crema de dovleac, morcov, ardei gras, telina, patrunjel alb, sare, ulei, smantana.

Ingrediente:Supa-crema de dovleac

  • 500 g miez de dovleac
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ţelină mică
  • 1 pă­trunjel alb
  • sare
  • ulei
  • smântână

Mod de preparare:

Tai legumele şi le căleşti în ulei până se înmoaie; circa 10 minute. Acoperi cu apă, le laşi la fiert, iar mai spre sfârşit adaugi sare. Când legumele sunt fierte, scurgi supa într-un vas.

Pui legumele la blender până se fac piure, după care adaugi încet supa până obţii consistenţa dorită. Se serveşte cu smântână şi crutoane.

Supa-crema de dovleac

Supa-crema de dovleac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.