Supa-crema de spanac si lapte

Printeaza

Supa-crema de spanac si lapte din: spanac congelat, unt, ceapa, usturoi, cartof, supă (puj sau legume), lapte, pătrunjel, smântână, roşii, cocăze roşii.

Ingrediente:Supa_crema_de_spanac_si_lapte

  • 500 g spanac congelat
  • 50 g unt
  • 2 cepe mici
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 cartof mediu
  • 450 ml supă (puj sau legume)
  • 600 ml lapte

Pentru decor:

  • un fir de pătrunjel
  • 2 linguri de smântână
  • o roşie
  • cocăze roşii

Mod de preparare:

Pregăteşti legumele pentru supă, le cureţi ş le speli. Toci ceapa şi usturoiul mărunt, iar cartofii îi tai cubuleţe. Căleşti în unt pentru 5-6 minute ceapa şi usturoiul, după care adaugi cartofi şi îi mai laşi pe foc încă un minut.

Stingi totul cu supă şi laşi să fiarbă 10 minu- l te, apoi pui jumătate din spanac şi laptele. O decorezi cu smântână, pătrunjel şi boabe de coacăze roşii. Fierbi supa 15 minute la foc redus, acoperită.

Apoi o treci prin blender, iar la final adaugi restul de spanac.

Supa-crema de spanac si lapte

Supa_crema_de_spanac_si_lapte

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E foarte buna supa de spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.