Supa crema de sfecla cu unt

Printeaza

Supa crema de sfecla cu unt

Ingrediente:

  • o sfeclă roşie
  • jumătate de ţelină
  • 28 g unt sărat
  • două căni de supă de legume
  • sare
  • piper negru
  • smântână

 

Mod de preparare:

Sfecla se fierbe pe jumă­tate, se descojeşte şi se rade. Ţeli­na crudă se dă şi ea pe râzătoare. Se topeşte untul, se adaugă făina, se amestecă şi se lasă 20 de mi­nute. Apoi se adaugă supa, sfe­cla şi ţelina.

Se acoperă cu un ca­pac şi se lasă să fiarbă cel mult 30 de minute. Se condimentează cu sare şi piper negru şi se serveşte cu smântână.

 

Poftă bună!


Poate te intereseaza si:

Supa crema de mazare cu menta

Supa crema de mazare cu menta

Supa crema de mazare cu menta din: mazare, ceapa, unt, smantana, sare, piper, menta. Ingrediente: 1 kg păstăi de mazăre 2 cepe 50 g unt sare piper menta smantana   Mod de preparare: Se topeşte untul şi se căleşte ceapa roşie tocată mărunt până când se înmoaie şi devine translucidă. Se adaugă boabele de mazăre, […]

Supa crema de morcovi cu busuioc

Supa crema de morcovi cu busuioc

Supa crema de morcovi cu busuioc din: rosii, morcovi, ceapa, usturoi, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 conserve roşii întregi 2 morcovi 1 ceapă 3 căţei de usturoi 10-20 frunze de busuioc proaspăt ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se încălzeşte puţin ulei şi se lasă să se pătrundă puţin ceapa tocată; […]

Reteta zilei: Supa crema de cartof dulce

Supa crema de cartof dulce din: cartof dulce, lapte de cocos, supa de legume, sare, curry, garam masala, piper cayenne, coriandru. Ingrediente:  1 cartofi dulce ½ ceașca lapte de nucă de cocos 1 ceașcă supa de legume ¼ linguriță sare 1 lingurita pudra curry ½ lingurița garam masala ⅛ lingurițe piper cayenne coriandru, pentru servire […]

Supa de post cu rosii 

Supa crema de morcovi si rosii

Supa crema de morcovi si rosii din: rosii, morcovi, ceapa, usturoi, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 conserve roşii 2 morcovi 1 ceapă 3 căţei de usturoi 10-20 frunze de busuioc ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se încălzeşte puţin ulei şi se lasă să se pătrundă puţin ceapa tocată; se adaugă şi […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.