Supa crema de rosii cu gogosele

Printeaza

Supa crema de rosii cu gogosele din: rosii, morcovi, ardei, ceapa, ulei de masline, radacina de telina, frunze de telina, patrunjel, sare, piper, oua, faina, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_rosii_cu_gogosele

  • un kg rosii
  • 2-3 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 2 lingurite ulei de masline
  • o radacina telina
  • 3-4 frunze de telina
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper

pentru gogosele:

  • 3 oua
  • 125 g faina
  • 75 ml faina
  • 200 ml apa
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă toate zarzavaturile, se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare, un praf de piper şi puţin ulei de măsline.

Separat, într-un ibric, se pun apa şi uleiul să fiarbă. Când apa a început să clocotească, se adaugă făina cernută şi un praf de sare şi se amestecă bine, apoi se lasă la rece, la temperatura camerei.

După ce s-a răcit compoziţia, se adaugă ouăle şi se toarnă cu ajutorul unei linguriţe în tavă.

Se lasă să se coacă aproximativ 40 de minute.

După ce au fiert toate legumele, se scot ceapa, ţelina şi verdeaţa, iar restul legumelor se pasează, se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă cu zeama în care au fiert.

Supa-cremă se serveşte cu gogoşelele calde şi se ornează cu pătrunjel verde pe deasupra.

Supa crema de rosii cu gogosele

Supa_crema_de_rosii_cu_gogosele

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.