Supa crema de rosii cu ficat de pasare

Printeaza

Supa crema de rosii cu ficat de pasare din: ficat de pasare, rosii, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_rosii_cu_ficat_de_pasare

  • 1 kg ficat de pasăre
  • 1 kg roşii
  • 2 cepe
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1 dovlecel
  • frunze de pătrunjel
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ficăţeii şi îi cureţi de pieliţe, apoi îi pui la fiert. Cureţi legumele şi le pui la fiert împreună cu ficăţeii. Cureţi roşiile de coajă şi scoţi seminţele, atât cât poţi. Dai apoi roşiile pe râzătoare.

După ce au fiert ficăţeii şi legumele, le toci sau le dai la robot. Pui roşiile în oala în care ai fiert legumele şi ficăţeii şi le laşi să fiarbă.

La sfârşit, adaugi ficăţeii şi legumele pasate. Dregi supa cu un ou şi presari pătrunjel tocat.

Supa crema de rosii cu ficat de pasare

Supa_crema_de_rosii_cu_ficat_de_pasare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.