Supa crema de rosii cu cimbru

Printeaza

Supa crema de rosii cu cimbru din: rosii, ceapa, morcovi, unt, cimbru, coriandru, smantana, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:Supa crema de rosii cu cimbru

  • 300 g morcovi
  • 300 g roşii
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri cu unt
  • 1/2 linguriţă de cimbru
  • 1/2 linguriţă de coriandru
  • 1 l supă clară de legume
  • 100 g smântână
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Curăţă şi felîază morcovii, taie cubuleţe roşiile şi cepele.

Incinge untul într-o tigaie mai adâncă şi sotează legumele tocate. Aromatizează cu coriandru şi cimbru. Când legumele s-au pătruns, adaugă supa clară de legume încălzită în prealabil.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă să fiarbă acoperit 15-20 de minute. Lasă să se răcorească şi pasează totul într-un blender.
Toarnă smântână şi serveşte cu frunze proaspete de busuioc, cimbru pisat, coriandru şi crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.