Supa-crema de praz cu marar

Printeaza

Supa-crema de praz cu marar din: morcovi, telină, praz, ulei, ceapă, păstâmac, mărar, sare, piper.

Supa_crema_de_praz_cu_marar

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 telină
  • 4 fire praz
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 păstâmac
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi rădăcinoasele şi le tai cubuleţe. Incingi uleiul şi căleşti uşor ceapa, apoi le pui şi pe ele în oală.

Torni apă atât cât să fie aco­perite cu trei degete.

Indepărtezi primele două foi de la firele de praz, apoi le tai rondele. Le speli sub jet de apă şi le pui în oală.

Le laşi 10 minute, potriveşti gustul de sare şi piper, ţii câteva minute şi opreşti focul.

Strecori zeama şi mixezi legu­mele cu mixerul vertical. Torni zea­mă în funcţie de cât de groasă vrei supa.

O serveşti cu mărar tăiat.

Supa-crema de praz cu marar

Supa_crema_de_praz_cu_marar

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de praz cu ciuperci

Supa crema de praz cu ciuperci

Supa crema de praz cu ciuperci din: praz, ciuperci, cartof, pastarnac, sofran, cimbru, usturoi, piper, unt, smantana, ulei, parmezan, tarhon, patrunjel, suc de lamaie. Ingrediente: 3 fire de praz (doar partea albă) 1 cartof mediu 3 bucăţi păstârnac 3 căţei usturoi 3-4 fire şofran 1/2 linguriţă cimbru 1 vârf de cuţit de piper mozaic 200 […]

 

Supa de praz si cartofi

Supa crema de cartofi cu praz si telina

Supa crema de cartofi cu praz si telina din: morcov, cartofi, praz, telina, ulei, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 morcov 1 ţelină 4 cartofi 3 fire praz 2 linguri ulei 1 ceapă 1 păstâmac supă de legume sare piper   Mod de preparare: Cureţi rădăcinoasele şi le tai cubuleţe. Incingi uleiul şi căleşti uşor ceapa, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.