Supa crema de post

Printeaza

Supa crema de post din: ciuperci, cartofi, ceapa, margarina, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de post

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cartofi
  • o ceapă
  • 100 g margarina
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se topeşte margarina şi se pun ceapa şi ciupercile tocate la călit. Se opreşte o ciupercă, se taie felii şi se usucă în cuptor.

Peste ceapă şi ciuperci se pun cartofii tăiaţi cuburi, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Se mixează, se pun sare şi piper, după gust, şi se serveşte cu felii de ciuperci uscate deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.