Supa crema de pere

Printeaza

Supa crema de pere din: ceapa, telina, praz, cartofi, ulei de masline, supa de pui, dafin, cimbru, pere, smantana de gatit, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_pere

  • 1 ceapa mica, tocata
  • 1 tulpină de țelină, tocata
  • 2 fire praz mari, feliate
  • 2 cartofi, curatati si tocati
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 5 cani supa de pui
  • 1 frunza de dafin
  • 1/2 linguriță cimbru proaspăt, tocat
  • 3 pere, decojite, cuburi
  • 1/2 cană smantana de gatit
  • sare și piper

Mod de preparare:

Într-o cratiță, gatiti ceapa, telina, praz și cartofi în ulei. Adăugați supa, frunze de dafin si cimbru. Se acopera si se fierbe până când legumele sunt fragede.

Adăugați perele și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Scoateți foaia de dafin și procesati supa intr-un blender.

Încorporati din nou in oala, se adauga smantana, amestecati, se condimentează cu sare și piper. Serviti calda.

Supa crema de pere

Supa_crema_de_pere

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. N-am mancat niciodata asas ceva, nici macar n-am auzit de supa crema de pere

  2. “Într-o cratiță, gatiti ceapa, telina, praz și cartofi în ulei.”

    Cum le gatim, mai exact?

  3. Cam cum crezi ca se gatesc?

  4. Tocmai ce am făcut supa cremă de pere şi a ieşit foarte gustoasă. Mersi pentru rețetă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.