Supa crema de napi cu usturoi

Printeaza

Supa crema de napi cu usturoi din: ceapa, usturoi, napi, sare, piper, cimbru, smantana.

Ingrediente:Supa crema de napi cu usturoi

  • 1 ceapă mică roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 kg napi (spălaţi, curăţaţi si tăiati rondele)
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1,5 l apă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • smântână
  • 1 lingură ulei
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

In ulei şi 2 linguri de apă se călesc ceapa şi usturoiul, iar când devin transparente, se pun napii. Se lasă pe foc 10 minute, apoi se pune apă călduţă în care a fost dizolvat cubul de concentrat.

Se lasă la foc mic 30 de minute, se dă deoparte şi se blenduieşte, asezonând supa cu sare, piper şi puţin cimbru.

Se serveşte cu o lingură de smântână degresată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.