Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata

Printeaza

Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata din: morcovi, ceapa, cartofi, sare, ulei, crutoane, verdeata.

Ingrediente:Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata

  • 500 g morcovi
  • o ceapă
  • 2 cartofi
  • sare
  • o lingură ulei
  • crutoane pentru servit
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Legumele curăţate şi spălate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se mixează conţinutul.

Dacă supa este prea groasă, se mai adaugă apă şi se mai lasă să dea într-un clocot.

Se aduce la masă cu ulei deasupra, crutoane si verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.