Supa crema de morcovi cu caju

Printeaza

Supa crema de morcovi cu caju din: ulei de masline, ceapa, usturoi, cimbru, telina, morcovi, ardei iute, supa de legume, sare, piper, caju.

Ingrediente: Supa crema de morcovi cu caju

  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite cimbru proaspat, tocat
  • 2 tulpini de telina, cuburi
  • 8 morcovi, decojiti și feliati
  • 2 ardei iuti, fara semințe și tocati
  • 4 cani supa de legume
  • sare și piper, după gust
  • 1/2 cană de caju, înmuiate în apă timp de 1 oră
  • 3/4 cană apă

 

Mod de preparare:

Într-o cratiță, incalziti ulei de masline la foc mediu. Adauga ceapa si gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute. Se adauga usturoiul, cimbrul si telina. Se amesteca și se fierbe timp de 2 minute.

Se incorporeaza morcovi și ardei iute. Se adaugă supa de legume și se amestecă pentru a se combina. Se reduce focul la mic si gatiti 30 de minute.

Intr-un blender, se combină caju cu 3/4 cană cu apă. Se omogenizeaza. Se pun într-un bol mic si se pastreaza deoparte.
Incorporati supa in blender si omogenizati.

Se transferă supa in oală și se adauga crema de caju. Asezonati cu sare si piper. Amestecati si serviti supa calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.