Supa-crema de mazare si spanac

Printeaza

Supa-crema de mazare si spanac din: mazare, spanac, supa, unt, faina, zahar, marar, sare.

Ingrediente:Supa-crema de mazare si spanac

  • 600 g boabe de mazăre tânără
  • câteva frunze de spanac proaspete
  • 2 I supă
  • 1 lingură unt
  • 1 linguriţă făină
  • 1 linguriţă zahăr
  • mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe mazărea în apă cât să o cuprindă. După câteva clocote, se adaugă frunzele de spanac şi puţină sare. Când mazărea este bine pătrunsă, se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească.

Se pasează mazărea cu un blender, se adaugă supa strecurată şi se lasă să fiarbă 10 min. Separat, se freacă untul cu făină, se diluează cu puţină apă şi se toarnă în oală. Se adaugă zahăr, sare şi mărar verde; se mai fierbe 5 min. Se serveşte caldă, cu smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.