Supa crema de mazare cu patrunjel

Printeaza

Supa crema de mazare cu patrunjel din: mazare, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_mazare_cu_patrunjel

  • 0,5 kg de mazare
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • sare
  • 2 linguri cu ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul întregi şi, după ce au fiert, se scot legumele întregi şi se potriveşte totul cu sare. Separat, se pune la fiert mazărea şi, când este fiartă, se adaugă, pufin câte puţin, amestecul de supă de zarzavat.

Se adaugă uleiul, se lasă să dea în câteva clocote şi se potriveşte cu sare. La final, amestecul se pune la pasat în blender şi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Supa crema de mazare cu patrunjel

Supa_crema_de_mazare_cu_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.