Supa crema de mazare cu anason

Printeaza

Supa crema de mazare cu anason din: mazare, unt, ceapa, usturoi, supa clara de legume, steluta de ananson, smantana, morcov, piper, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_mazare_cu_anason

  • 500 g mazare
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 500 ml supa clara de legume
  • 1 steluta de anason
  • 250 ml smantana
  • 1 morcov fiert
  • piper proaspat macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Aureşte în untul topit ceapa şi usturo­iul tocate mărunt. Adaugă mazărea, supa, steluţa de anason şi lasă-le pe foc până ce mazărea s-a fiert. Scoate anasonul şi mixează cu un blender vertical supa pana ce obtii un lichid omogem si fin ca textura.

Toarna smantana treptat si mai tine pe foc doua minute. Asezoneaza supa cu sare si piper, decoreaza cu felii de morcov si smantana dupa gust.

Supa crema de mazare cu anason

Supa_crema_de_mazare_cu_anason

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta supa de mazare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.