Supa crema de legume cu verdeata si crutoane

Printeaza

Supa crema de legume cu verdeata si crutoane din: cartofi, morcovi, dovlecei, telina, verdeata, condimente, sare, crutoane.

Ingrediente:Supa crema de legume cu verdeata si crutoane

  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ţelină
  • verdeaţă tocată
  • 1 lingură cu condimente pentru supă
  • sare
  • crutoane de pâine prăjită

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii, puneţi-le să fiarbă în apă fierbinte. Fierbeţi acoperit 30 min, scoateţi legumele şi pasaţi-le sau mixaţi-le.

Dacă doriţi ca supa să aibă culoarea morcovilor, daţi-i pe răzătoarea mică şi puneţi-i în supă când aceasta este gata.

Piureul obţinut din legume puneţi-l la fiert în supă, săraţi, adăugaţi şi condimente după gust, daţi în 2-3 clocote şi stingeţi focul.

Serviţi cu crutoane de pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.