Supa crema de legume cu cascaval

Printeaza

Supa crema de legume cu cascaval din: cartofi, morcovi, ceapa alba, pastarnac, telina, unt, cascaval, usturoi, ulei, sare, smantana.

Ingrediente:Supa_crema_de_legume_cu_cascaval

  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 25 g unt
  • 100 g cascaval
  • 1-2 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • smantana (decor)

 

Mod de preparare:

Curata si spala legumele. Taie-le in cuburi. Pune legumele la calit in cateva linguri cu ulei. Adauga apa cat sa le acopere.

Lasa sa fiarba la foc mic, cu capac. In timpul fierberii, adauga untul. Incorporează caşcavalul ras şi pasează totul cu mixerul.

Potriveşte de sare. Toarnă în boluri de supă, decorează cu câte un moţ de smântână şi un fir de ceapă. Serveşte cu pâine prăjită cu unt şi mentă.

Supa crema de legume cu cascaval

Supa_crema_de_legume_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.