Supa crema de fenicul

Printeaza

Supa crema de fenicul din: ceapa, fenicul, telina, supa de pui, piper alb, sare, smantana, ulei cu patrunjel, patrunjel, usturoi, suc de lamaie.

Ingrediente:Supa crema de fenicul

  • 1 ceapa, cuburi
  • 1 bulb de fenicul, cuburi
  • 1-2 linguri de ulei de masline
  • 2 teline, cuburi
  • 8 cani supa de pui
  • ¼ lingurita piper alb
  • sare dupa gust
  • ¼ ceasca smantana, pentru garnitura
  • ulei cu patrunjel, pentru garnitura

Ingrediente ulei cu patrunjel:

  • 1 legatura patrunjel
  • ½ ceasca ulei de masline
  • ½ catel de usturoi
  • ¼ lingurita sare
  • 2 lingurite suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Intr-o oala mare gatiti ceapa in 1-2 linguri de ulei de masline, la foc mediu, aproximativ 5 minute. Adaugati fenicul. Gatiti aproximativ 12 minute. Adaugati telina si supa de pui. Gatiti la foc mic aproximativ 15-20 de minute.

Pentru prepararea uleiului cu patrunjel procesati toate ingredientele intr-un blender pana se combina.

Folosind un blender pasati supa pana obtineti o crema pufoasa. Transferati inapoi in oala, asezonati cu sare si piper alb, dupa gust. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti cu smantana si ulei cu patrunjel.

 

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa crema de fenicul
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.